halsojobb.se

-->

Medicinteknisk ingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som medicinskteknisk ingenjör inom Bild och Funktionsområdet. Vi deltager på förfrågan som teknisk expertis inom projekt för ansvarsområdet. Som anställd hos oss får du självklart ta del av de förmåner som vi erbjuder våra anställda.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar ansvar för service, underhåll och installation av nätverksansluten medicinteknisk utrustning och tillhörande system. 

Några av de utrustningar och system som vi arbetar med är bland annat EEG, EMG, EKG, Ultraljud, CTG och Spirometrar med tillhörande lagringssystem. 

Dina arbetsuppgifter innhåller följande:

 • Avhjälpande underhåll

 • Ankomstkontroller

 • Förebyggande underhåll och underhållsplanering

 • Avveckling av Medicinteknisk utrustning och system

 • Installationsarbete

 • Kalibreringar

 • Avvikelseutredningar

 • Upphandlingsstöd och konsultationer inom verksamhetsområdet.

Till arbetsuppgifterna hör även konsultation, upphandlingsstöd och teknisk drift av medicintekniska informationssystem bland annat lagringssystem för ultraljudsbilder och CTG-kurvor. I arbetet förekommer också installation och administration av medicintekniska datorer och applikationer. Initial utgångsplacering är Karolinska Solna, men flexibilitet är av stor vikt, då vi även ansvarar för utrustning inom hela Karolinska Universitetssjukuset vilket då kan ändras. Verksamhetsnära tjänster Bild och Funktion innefattar även bildgivande utrustningar såsom datortomografer, Magnetkameror, Angioutrustning. Detta innebär att på sikt kan du komma att behöva vara flexibel och även arbeta inom dessa områden om så behövs. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i och med detta.

Vi söker

Vi söker dig som är en självgående medicinteknisk ingenjör. Vi ser att du är initiativrik, ansvarsfull och har god kommunikationsförmåga. Du är en ”teamplayer” och vi ser att du alltid sätter patient och verksamhet först. Vi söker dig som är serviceintriktad, samarbetsoritenterad och flexibel. Dessutom är du engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Du håller dig uppdaterad inom din profession och kring vad som sker inom verksamheten.

Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer 

Krav: 

 • Högskoleexamen inom medicinteknik, alternativt praktiskt förvärvade kunskaper motsvarande detta.

 • Goda kunskaper och förståelse för datorer, nätverk, och relaterade datainsamlingssystem.

 • Förståelse för Medicintekniska regelverk och standarder.

 • Erfarenhet/god kunskap inom IT området.

 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Meriterande:

 • Yrkeserfarenhet av arbete inom Bild och funktionsområdet, och utrustningstyper såsom exempelvis Neurofysiologiska utrustningar (EEG, EMG mm, Ultraljud, EKG, Defibrillatorer, CTG, spriometri och dess anslutna IT system och lösningar).

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.


Dela detta jobb

Medicinteknisk ingenjör till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset