halsojobb.se

Medicinteknisk Ingenjör till Karolinska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-23

Ansök nu

Medicinteknisk Ingenjör till Karolinska

Vi erbjuder

Vill du vara med och driva utvecklingen vid ett av Europas största universitetssjukhus? Verksamheten Medicinsk Vårdteknologi (MVT) har ett nytt spännande uppdrag nu när Karolinskas nybyggda sjukhus fyllts med högteknologisk utrustning. Vi ska bygga upp ett nära samarbete mellan teknisk och klinisk personal, så att den medicinska tekniken bidrar till att vårdens resurser används på bästa möjliga sätt - till nytta för dagens och morgondagens patienter.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om verksamheten

MVT ska utforma strategier för framtiden och samtidigt säkerställa att vårdverksamheten har den medicintekniska utrustning som krävs för att dagligen ge vård av världsklass. Vi ansvarar för att driva hela livscykelprocessen för medicinsk utrustning och deltar aktivt i planeringen av framtida investeringar.

MVT är organiserad under den centrala staben Innovation och Utveckling. Vi är ca 100 medarbetare inom verksamhetsområdena: Utveckling & förvaltning, Verksamhetsnära Tjänster, Underhåll, Systemteknik och Lab & primärvård. Verksamheten är främst förlagd till Solna och Huddinge. Medicinsk Vårdteknologi bedriver aktivt samarbete med övriga staber inom Karolinska Universitetssjukhuset samt med Region Stockholm, Karolinska Institutet (KI) och Kungliga Tekniska högskolan (KTH).

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn

Om tjänsten

NKS är byggt med tanken att medicinteknisk utrustning ska förvaras centralt och beställas av vården när behov uppstår. Sedan driftsättningen av det nya sjukhuset finns en fullt fungerande MT-flödesfunktion på plats som bemannas 365 dagar om året av ingenjörer.

Flödet, som är en tjänst inom MVTs nya organisation, ingår i Verksamhetsnära tjänster - Solna och innebär att vi kommer närmare vårdens kärna, och på så vis erbjuder vi ett nytt och utvecklande samarbete med vården.

Utöver Flödestjänsten så arbetar vi även bland annat med: 

- service och underhåll på medicinteknisk utrustning

- inköp av reservdelar, externa tjänster och material

- ankomstkontroller

- användarsupport till vårdpersonal

Vi söker

Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och förstår hur ditt arbete utgör en del av att upprätthålla en patientsäker vård. Du är lyhörd, flexibel, och kan snabbt anpassa dig till nya förutsättningar. Arbete bedrivs stundtals med ett högt tempo och det är därför viktigt att du trivs med varierande arbetsmoment under dagen.

Kvalifikationer

Krav:
- Utbildad högskoleingenjör inom medicinsk teknik eller har god arbetslivserfarenhet inom området.
- Då vi också har internationella kontakter är det viktigt att du behärskar svenska och teknisk engelska i både tal och skrift.
- Vi ser att du behärskar Windows och MS Office-paketet (Excel, Word, Powerpoint)

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Medicinteknisk Ingenjör till Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset