halsojobb.se

Medicinteknisk ingenjör sökes till Medicinsk Vårdteknologi

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör sökes till Medicinsk Vårdteknologi

Vi erbjuder
Vill du vara med och driva utvecklingen vid ett av Europas främsta universitetssjukhus? Verksamheten Medicinsk Vårdteknologi (MVT) har ett nytt spännande uppdrag nu när Karolinskas nybyggda sjukhus fyllts med högteknologisk medicinteknisk utrustning. Vi ska bygga upp ett nära samarbete mellan teknisk och klinisk personal, så att den medicinska tekniken bidrar till att vårdens resurser används på bästa möjliga sätt - till nytta för dagens och morgondagens patienter.

MVT ska utforma strategier för framtiden och samtidigt säkerställa att vårdverksamheten har den medicintekniska utrustning som krävs för att dagligen ge vård i världsklass. Vi ansvarar för att driva hela livscykelprocessen för medicinsk utrustning och deltar aktivt i planeringen av framtida investeringar. Dessutom bidrar MVT till att möjliggöra innovation inom specialiserad och högspecialiserad sjukvård och accelerera användningen av ny teknologi för att lösa vårdens utmaningar. MVT är organiserad under den centrala staben Innovation och Utveckling.

Vi är cirka 120 medarbetare inom verksamhetsområdena: Utveckling & förvaltning, Verksamhetsnära Tjänster, Underhåll, Systemteknik och Lab & primärvård.Verksamheten är främst förlagd till Solna och Huddinge.  Medicinsk Vårdteknologi bedriver aktivt samarbete med övriga staber inom Karolinska Universitetssjukhuset samt med Region Stockholm, Karolinska Institutet (KI) och Kungliga Tekniska högskolan (KTH).

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar: Ansvar - Medmänsklighet – Helhetssyn.

Om tjänsten
Din huvuduppgift som medicinteknisk ingenjör är att ansvara för service, underhåll samt installation av nätverksansluten medicinteknisk utrustning och sjukhusövergripande system. Du kommer bland annat arbeta med Defibrillatorer, Övervakningsutrustning, EKG-utrustning, Ultraljudsutrustning, CTG-apparater och Spirometrar med tillhörande lagringssystem.

Till arbetsuppgifterna hör även konsultation, upphandlingsstöd, systemförvaltning och teknisk förvaltning av medicintekniska informationssystem bland annat lagringssystem för ultraljudsbilder, CTG-kurvor och EKG-kurvor.

I arbetet förekommer också installation och administration av medicintekniska datorer och applikationer, vilket kräver god IT-kunskap.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år. 

Vi söker
Om du tycker om att arbeta i en varierande arbetsmiljö med nära kundkontakt så är det här jobbet för dig! Du är en trygg person som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Då arbetet innebär dagliga kontakter med vårdpersonal, leverantörer och kollegor är det viktigt med en god serviceanda och ett positivt bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktiga personliga egenskaper är prioriteringsförmåga, flexibilitet, social kompetens, strukturerad, samarbetsförmåga och gott ordningssinne. Önskvärda egenskaper är också att du är resultatinriktad och har stor ansvarskänsla.

Kvalifikationer
Vi söker högskole-/civilingenjörer inom Elektronik eller Medicinsk Teknik alternativt relevant arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för medicinsk teknik och IT.

Du ska behärska svenska samt teknisk engelska både i tal och skrift.

Det är meriterande med kunskaper inom området datanätverk, AD, GPO, SCCM samt SQL eller andra databaser. Det är även meriterande om du är certifierad av MTF.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinteknisk ingenjör sökes till Medicinsk Vårdteknologi

Karolinska Universitetssjukhuset