halsojobb.se

logga

Medicinska sekreterare sökes omgående till Uddevalla & Trollhättan

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Medicinska sekreterare sökes omgående till Uddevalla & Trollhättan

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi medicinska sekreterare för uppdrag på sjukhusen i Uddevalla och Trollhättan - start omgående  t o m vecka 37. 
Kan du jobba enstaka veckor är det också av intresse! 

ARBETSBESKRIVNING 
Utskrift av MedSpeech-diktat inom specialiteterna infektion, kardiologi, specialistmedicin (diabetes/endokrin och mag/tarm) och barn. Även akuten kan vara aktuellt (ytterligare specialiteter: kirurgi, ortopedi, gyn och ÖNH).

I uppdraget kan även vissa kringuppgifter ingå som följer diktatutskrift, t ex digitala remisser diagnostik och diagnoskodning i ELVIS.
Ansvar för kringuppgifter avtalas detaljerat när vi vet vilken kompetens som kan erbjudas samt hur det aktuella läget ser ut vid start.

Har du annan specialistkunskap än ovan nämnda kan de också vara av intresse.  

SCHEMA 
Enligt överenskommelse 

Journalsystem:
Melior,

Placering: 
På plats i verksamheterna. Kan du själv tillhandahålla IT-utrustning kan vi eventuellt avtala visst distansarbete.

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är utbildad medicinsk sekreterare med godkänd KY eller YH-utbildning inom hälso- och vårddokumentation, samt två års dokumenterad klinisk yrkeserfarenhet från de senaste tre åren. 

Övriga krav: 
Hög skrivproduktion med patientsäker kvalitet och korrekt svenska, terminologi och stavning i journal. Dokumenterad erfarenhet av en eller flera av specialiteterna ovan. God kunskap i Melior och ELVIS.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård. 
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer?
Välkommen att kontakta oss redan idag.

Dela detta jobb

logga
Medicinska sekreterare sökes omgående till Uddevalla & Trollhättan

Centric Care AB