halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Nyfiken, flexibel och kunskapstörstande medicinsk sekreterare sökes till ett varierande vikariat inom Medicinsk specialistvård på Danderyds sjukhus!

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom Verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård och du kommer att arbeta mot samtliga mottagningar och eventuellt avdelningar i olika utsträckning. Inom VO medicinsk specialistvård finns sex olika öppenvårdsmottagningar, tre slutenvårdsavdelningar samt flera dialysmottagningar och accessmottagning.
Inom enheten arbetar i dag 15 medicinska sekreterare. Tillsammans har vi årlig planeringsdag samt månadsvisa arbetsplatsträffar.

Välkommen tillen dynamisk grupp med ett stort engagemang. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete efter en inlärningsperiod. Arbetstider är måndag till fredag dagtid och vi tillämpar flextid samt erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Arbetsbeskrivning

Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar i samarbete med övrig personal på de olika mottagningarna. Tillsammans med kollegor ansvarar du för det administrativa flödet inom VO Medicinsk specialistvård. Dina arbetsuppgifter består främst av utskrift av patientdokumentation i TakeCare inom öppenvård men även slutenvård kan förekomma. Diagnosklassificering ingår som en naturlig del i det dagliga arbetet.

Vikariatet innebär att du kommer arbeta mot flera olika mottagningar samt eventuellt slutenvård inom VO Medicinsk specialistvård och din tid kommer fördelas där behovet är som störst för stunden. Uppdraget anpassas efter verksamhetens behov, ibland dagligen och ibland på längre sikt.

Kvalifikationer

Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Utbildning i eller erfarenhet från arbete med diagnosklassificering är meriterande.

Personliga egenskaper

Tjänsten ställer mycket höga krav på stor flexibilitet och förståelse för de olika verksamheternas behov och att behoven, och därmed arbetsuppgifterna, kan komma att förändras med kort varsel. God initiativförmåga och en helhetssyn är viktiga egenskaper. Du behöver vidare ha mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du har mycket lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändring. För att trivas i rollen är du trygg och självgående.

Vi sätter stort värde på positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Om du har en stor portion nyfikenhet och en vilja att arbeta inom flera medicinska områden är detta tjänsten för dig!

Övrigt

Vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

 

Publicerad den 7 januari 2022

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till VO Medicinsk specialistvård, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB