halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till verksamhetsområde Anestesi- och intensivvård

Ort
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till verksamhetsområde Anestesi- och intensivvård

Söker du ett annorlunda och varierat sekreterararbete, där huvudparten av din arbetstid utgörs av andra arbetsuppgifter än utskrift av diktat?

Vi söker en medicinsk sekreterare till verksamhetsområdets administrativa sektion med placering på våra mottagningar, Smärtmottagningen och Nationellt respirationscentrum.

Smärtmottagningen är en öppenvårdsmottagning där vi gör smärtbedömningar och behandlar patienter med långvarig, svårbehandlad smärta samt cancerrelaterad smärta. Vi arbetar multiprofessionellt och ibland i individuellt anpassade team. Inom sjukhusets slutenvård har smärtmottagningen en konsultroll gällande all typ av smärtproblematik.

Nationellt respirationscentrum är en öppenvårdsmottagning där vi behandlar patienter med någon form av nedsatt andningsfunktion. Hit kommer patienter som har trakeostomi och/eller behandling med hemventilator för trakealkanylbyte och uppföljning av ventilatorbehandling.På mottagningen kan vi specialanpassa trakealkanyler för de patienter där standardlösningar inte fungerar. Vi har även ett utbildningsuppdrag vilket innebär att vi utbildar patienter, närstående och personliga assistenter i trakeostomivård och hemventilatorvård.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av vår gemensamma administrativa sektion vilken idag består av 3 medicinska sekreterare, 2 vårdadministratörer samt chefsassistent. Vi ansvarar för det administrativa flödet på mottagningarna, bokning och kallelse av patienter, daglig telefontid med tidsbokning, diagnosregistrering, remisshantering samt posthantering och stöd till mottagningens vårdgivare.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta mot båda mottagningarna men med huvudfokus mot ett område. Du är ett administrativt stöd till verksamheten och arbetar dagligen i nära samarbete med kollegor och övrig personal.

Kvalifikationer

Dokumenterad utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Vi arbetar i journalsystemet Take Care så erfarenhet av detta system samt kunskap och erfarenhet av diagnosklassificering är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Vi sätter stort värde på positivt tänkande och vi är mycket måna om ett gott kamratskap och en öppen och bra kommunikation. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt anställningserbjudande

Arbetstid dagtid måndag till fredag och vi tillämpar flextid och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en heltidstjänst, 39,5 t/v.

För mer information kontakta

Tf Sektionschef Administration ANE/IVAAnna Ridderstrand, tfn 08 - 123 565 31.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till verksamhetsområde Anestesi- och intensivvård

Danderyds Sjukhus AB