halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till väletablerad privatklinik i södra Lund

Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till väletablerad privatklinik i södra Lund

GHP Gastro Center Skåne söker nu ytterligare en medicinsk sekreterare.
Är du medicinsk sekreterare som tycker om att arbeta i ett specialistteam tillsammans med trevliga duktiga kollegor där du jobba nära andra yrkeskategorier? Brinner du för att ge fin service och bra bemötande till både patienter och kollegor? Ja, då är kanske detta är något för dig?
Vilka är vi? GHP Gastro Center Skåne bedriver specialistsjukvård inom gastroenterologi/hepatologi, endoskopi, kirurgi och urologi. Kliniken har öppet måndag till fredag, men ej helger eller röda dagar. Vi har en bred mottagningsverksamhet, endoskopiverksamhet med gastroskopier och koloskopier, dagkirurgi samt slutenvårdskirurgi där vi opererar bl.a. ljumskbråck, gallor, sköldkörtlar samt en rad olika urologiska operationer. I verksamheten finns två etableringsrätter och vi tar emot såväl försäkringspatienter samt vårdgaranti- och vårdavtalspatienter från regionerna.

Var finns vi? Kliniken finns på Sankt Larsområdet i södra Lund.

Vad är vår affärsidé? Vi är det lilla privata sjukhuset med stort engagemang och ambition. Vi ingår i en privat vårdkoncern och arbetar efter målbild ”Kvalitet genom specialisering”.

Vem söker vi? Vi söker dig som tycker det är roligt med ett varierande arbete där man hjälps åt kollegor emellan, är lösningsfokuserad, kan arbeta självständigt men också i team samt är serviceinriktad. Arbetsuppgifterna varierar mellan journalskrivning, kundkontakt per telefon, bokning, förberedelse inför mottagningar och operationer, handläggning av post och andra blandade administrativa uppgifter samt mottagande och registrering av patienter i receptionen. Vi hjälps alla åt för att uppnå det bästa för våra patienter. Det är idag en välfungerande duktig grupp med hög trivsel.

Hur arbetar vi? I arbetet kommer du att ha ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier på vår klinik. Vi har en bra gemenskap med återkommande fortbildning och gemensamma sociala aktiviteter. Personlig lämplighet är otroligt viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid att du ska fungera väl i vårt team, vara en positiv person, serviceinriktad och har förmåga att bemöta våra patienter på bästa sätt. I ditt arbete hos oss behöver du vara både noggrann, ansvarsfull, kompetent och initiativrik i ditt arbete.

Tjänstgöringsgrad: Kan diskuteras men i första hand heltid. Tjänsten är förlagd måndag till fredag. Löpande urval tillämpas så vänta inte utan skicka in en ansökan eller intresseanmälan för att få höra mer.
Tillträde: September 2022 eller efter överenskommelse.

Krav på kvalifikationer: Du är utbildad i Hälso- och sjukvårdsadministration, 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.

Tycker du detta verkar intressant? Maila gärna din intresseanmälan tillsammans med CV och personligt brev till lina.vigren@gastrocenter.se med kopia till jenny.kevan@gastrocenter.se och märk ditt mail med ”Ansökan avseende medicinsk sekreterartjänst” Observera att du måste vara utbildad till medicinsk sekreterare för att kunna söka tjänsten. Du kan läsa mer om vårt lilla personliga sjukhus på hemsidan: www.gastrocenter.se Kontakter från rekryteringsbolag som vill hyra ut personal eller sälja annonser eller liknande undanbedes.

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 800 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige och Danmark. GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne och Köpenhamn.

Lina Vigren | Kontaktperson

 Skicka email

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till väletablerad privatklinik i södra Lund

GHP Specialty Care AB