halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare till Tema Akut och Reparativ medicin

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Tema Akut och Reparativ medicin

Vi söker medicinska sekreterare till vår akuta enhet i Huddinge och i Solna. Vi skriver journaler för öppen- och slutenvård inom temat. DRG-registrering ingår, telefonkontakt med patienter och myndigheter. Vi arbetar på ett schema dag, kväll och var fjärde helg.

Vi erbjuder
Karolinska Universitetssjukhusets tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. Tema Akut och Reparativ Medicin är ett av sju teman där Medicinsk enhet (ME) Akut ingår. Tema Akut och Reparativ Medicin har en egen organisation för vårdadministratörer där stor möjlighet till kompetensutveckling och personlig utveckling finns. Vår organisation leds av en vårdadministrativ chef och tre vårdadministrativa enhetschefer.

Några medarbetare på sektionen akut har gått vidare till nya utmaningar och vi söker därför medicinska sekreterare med stort intresse att skriva akuta journaler, där även DRG och patient- och myndighetskontakter ingår.

Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att:

  • vara skrivande medicinsk sekreterare dag, kväll och var fjärde helg på ett schema.
  • bemanna telefonen.
  • klassificeringsansvar öppenvård (slutenvård ingår också).

Vi söker dig som är:

  • Driven.
  • Ansvarstagande och nyfiken.
  • Förändringsbenägen och har mycket god förmåga att samarbeta.
  • Strukturerad och en god organisatör.

Kvalifikationer 
Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket. Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och engelska i både tal och skrift.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Vi kommer påbörja rekrytering innan annonsens datum förfallit.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som infefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Tema Akut och Reparativ medicin

Karolinska Universitetssjukhuset