halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare till Tema Akut och Reparativ Medicin

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Tema Akut och Reparativ Medicin

Vi erbjuder
Den andra mars 2020 öppnar ÖNH Karolinska ny enhet på Danderyd. Enheten kommer att bedriva mottagning, dagkirurgi och polikliniska operationer inom basal och specialiserad ÖNH. Verksamheten kommer ha stort fokus på utbildning av olika professioner inom ÖNH, samt bedriva forskning.

Vi söker nu dig som vill vara med från start och bygga upp verksamheten i Danderyd.

Om tjänsten
Du kommer ingå i vårdadministration som är ett eget verksamhetsområde inom Tema Akut och Reparativ Medicin. Inom vårdadministration har vi samlat medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom temat. Vårdadministration leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer som arbetar nära alla enheter inom temat.

Din roll innebär en administrativ samordnare för den nya enheten med många olika arbetsuppgifter. I uppdraget ingår tex att administrera remisshantering i Take Care, boka och kalla patienter, administrera 1177 vårdguiden, behjälplig vid IT frågor, journalskrivning och DRG- registrering. Du kommer att ha samarbete med andra yrkesgrupper inom verksamheten och även med de övriga sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen.

Inom vår verksamhet finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen. Du kommer att vara en viktig del i en intensiv och utvecklande verksamhet.

Vi söker
Vi söker dig som är nyfiken, har driv och motivation och tycker det är spännande att få vara med och utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter och administrativa processer. Du kommer arbeta i en flexibel verksamhet där du tar egna initiativ, kan arbeta självständigt och ser helheten.

Du är nyfiken, har god samarbetsförmåga och kan organisera samt prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Kvalifikationer
Du har utbildning inom ex hälso- och sjukvårdsadministration eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har goda kunskaper inom Officepaketet inklusive Excel.

Krav på goda kunskaper i Takecare, administratör 1177 vårdguiden samt IT samordnare. Meriterade om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Tema Akut och Reparativ Medicin

Karolinska Universitetssjukhuset