halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medicinsk sekreterare till ögonsjukvård Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till ögonsjukvård Stockholm

Drömmer du om en spännande karriär med stor flexibilitet? Vill du se nya arbetsplatser och utvecklas i mötet med kollegor från hela landet? Vi söker nu fler Allmänspecialister till uppdrag i Sverige. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

OM UPPDRAGET

Är du en erfaren medicinsk sekreterare med vana att jobba inom ögonsjukvård? Då kan du vara den vi söker till ett bemanningsuppdrag hos en av våra kunder i Stockholm. Uppdraget finns från omgående fram till och med December 2021. 

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare på ögonklinik. Du kan välja att arbeta heltid eller deltid under perioden och det finns möjlighet att lägga arbetstiderna efter önskemål. Arbetet sker på plats. 

DIN PROFIL

Du är en trygg medicinsk sekreterare med några års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet från arbete inom ögonsjukvård är ett krav. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Medicinsk sekreterare till ögonsjukvård Stockholm

Centric Care AB