halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Neonatalen, Danderyd

Ort
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Neonatalen, Danderyd

Referens nummer

2021/2544

Vårdadministration inom Tema Barn vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika medicinska enheter. Inom vårdadministration ingår cirka 100 medicinska sekreterare och administratörer och verksamheten leds av en vårdadministrativ chef och tre enhetschefer.

Den medicinska enheten Neonatologi bedriver verksamhet på tre sjukhus - i Danderyd, Huddinge och Solna. Här vårdas varje år cirka 2600 sjuka nyfödda och för tidigt födda barn. Dessutom tas cirka 200 utomläns-/utlandspatienter emot för högspecialiserad vård.

Neonatalen vid Karolinska Universitetssjukhuset utgör Nordens största regioncentrum för nyfödda barn och deras familjer. Neonatalen ansvarar för den högspecialiserade vården av för tidigt födda barn, respiratorvård samt kylbehandling och utgör en nationell resurs inom neonatal barnkirurgi, njur- och leversjukdomar, hjärnskador och medfödda ämnesomsättningsfel. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Neonatalen i Danderyd.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten. 

Som anställd hos oss erbjuds du individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Om tjänsten
I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att ansvara för den dagliga administrationen tillsammans med dina kollegor i Solna, Huddinge och Danderyd. I arbetsuppgifterna ingår bland annat journalskrivning inom både öppen- och slutenvården i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, faktureringar och andra sedvanliga administrativa uppgifter. 

Arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag till fredag, med placering i Danderyd.

Vi söker
Vi söker dig som är erfaren och trygg i din roll. Du tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Utbildad medicinsk sekreterare

  • Emendor eller annan relevant utbildning i DRG

  • Flera års erfarenhet av DRG i såväl öppen- som slutenvård

  • Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att söka redan idag!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Neonatalen, Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset