halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare till Medicinsk enhet Transplantation

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Medicinsk enhet Transplantation

Om verksamheten
Den 1 januari 2020 började vi arbeta inom en ny organisation; Tema Akut och Reparativ medicin, så välkommen till att vara med på vår spännande resa mot framtidens vårdadministration. 

Vi söker en van medicinsk sekreterare till Medicinsk enhet Transplantation. Här utför vi transplantationer av njure, lever, pankreas och Langerhanska öar

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en spännande miljö. Vidare tillämpar vi flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym. Dessutom erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete där du bidrar till våra patienters välmående.
 
Om tjänsten
Denna tjänst är en bred medicinsk sekreterartjänst med sedvanliga arbetsuppgifter som kombineras med administrativa arbetsuppgifter ifrån vår transplantationsmottagning. Arbetsuppgifterna är varierande, bestående av bland annat journalskrivning i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, remisshantering, koordinering av årskontroller, registerarbete med mera.  

Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa enheten fungerar. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga professioner inom enheten.

Vi söker
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt, är van att ta ett eget ansvar över ditt arbete och uppskattar hantera många uppgifter samtidigt.  Även att du är en problemlösare och nyfiken på att förstå och lära dig nya saker. Vi ser att du har en mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Du är noggrann, organiserar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du tycker att det är spännande att få vara med att utveckla - och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll.  Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetsyn.  

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.   


Kvalifikationer 
Krav: 
- Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket.
- God administrativ förmåga.
- Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt engelska i skrift

Meriterande: 
- Utbildning eller erfarenhet av DRG är meriterande.

Välkommen till att utvecklas med oss! 

 

Intervjuerna sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Medicinsk enhet Transplantation

Karolinska Universitetssjukhuset