halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Länsverksamhet Kirurgi-, urolog, ÖNH, Sundsvall

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Länsverksamhet Kirurgi-, urolog, ÖNH, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamheten kirurgi, urologi, öron- näsa- hals klinikerna i Västernorrland är en länsgemensam klinik som har ca 300 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten riktar sig inom kirurgi och somatiska sjukdomar.

I Sundsvall på sekretariatet finns 17 medicinska sekreterare och 3 SVF koordinatorer.
Vi utför administrativa sysslor för kirurg, urolog och öron-näsa-hals klinikerna.

Vi söker nu medicinsk sekreterare till vår länsverksamhet. Lokaliseringen är i Sundsvall men delar av arbetet kan även ske mot de andra enheterna inom länskliniken.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär varierande administrativa uppgifter med bl.a. hjälpa till via telefon för personal och patienter, posthantering samt fakturahantering, Vi arbetar i vårdsystem NCS Cross, Orbit, Medspeech, EyeDoc, NCS beställning och svar, RIS m.m.

Du blir en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete. Arbetstider är dagtid, måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du har god kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift. Har du kunskap och erfarenhet kring systemen NCS Cross, RIS, Skvader och Medspeech ses som meriterande.

Som person har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och handlar i enlighet med fattade beslut, mål och riktlinjer. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Jonsson

Vision

Telefon: +4666087934

E-post: susanne.jonsson@rvn.se

Anna-Carin Sundlöf

Enhetschef

Telefon: +4660181815

E-post: anna-carin.sundlof@rvn.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Länsverksamhet Kirurgi-, urolog, ÖNH, Sundsvall

Region Västernorrland