halsojobb.se

Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten.

Hos oss finns stora möjligheter att styra över sitt egna arbete och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer. Det finns möjlighet för alla att påverka arbetsplatsen i en positiv riktning och vi arbetar för att tillgodose den personliga kompetensutvecklingen.

Patologilaboratorium har flyttat in i helt nya och mycket större lokaler. Laboratoriet är planerat enligt LEAN med bra ventilation, modern utrustning samt ergonomisk arbetsmiljö.

Om oss
Kliniskpatologi/Cytologi inom karolinska Universitetslaboratoriet bedriver verksamhet i Huddinge och Solna samt Danderyd sjukhus och på Södersjukhuset.

Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker arbeta över personalgränserna. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor. Södersjukhuset har stor produktion inom områdena bröstcancer, gastro, urologi och gynekologi.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter varierar och består bland annat av:

 • skrivning av provsvar i vårt labbdatasystem.

 • framplock till medicinska konferenser.

 • post och telefonservice.

 • andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Vi använder oss av lab-datasystemet SymPathy samt journalsystemet TakeCare. Har du ingen erfarenhet av dessa program får du lära dig det på plats! Tjänsten avser en tillsvidareanställning.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet.

 • har stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

 • har en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

 • är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

 • är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.

 • har ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.
  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

 • utbildad medicinsk sekreterare.

 • goda kunskaper i svenska språket.

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
08 517 725 25

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset