halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder  
Tema Akut och Reparativ Medicin har en egen organisation för medicinska sekreterare och vårdadministratörer där stor möjlighet till kompetensutveckling och personlig utveckling finns. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa enheten fungerar. Vår organisation leds av en vårdadministrativ chef och fem vårdadministrativa enhetschefer.

Vill du arbeta i ett team där just din arbetsinsats gör skillnad? Vill du jobba i en verksamhet som är förändringsbenägen och där din initiativförmåga uppskattas? En av våra medarbetare med uppdrag mot Hörselimplantatmottagningen i Huddinge går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en Medicinsk sekreterare med stort intresse för mottagningsarbete.

Om tjänsten
Hörselimplantatmottagningen i Huddinge är en del av Sektion Öronkirurgi och är specialiserad inom cochleaimplantat och har en tvärvetenskaplig prägel med flera olika yrkeskategorier. Enheten ansvarar för utredning, operation, anpassning och uppföljning av cochleaimplantat för barn och vuxna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

 • Boka och kalla patienter i journalsystemet Take Care
 • Ankomstregistrering av nya remisser.
 • Bevaka och administrera väntelistor.
 • Schemaläggning i Take Care för mottagningens olika yrkeskategorier.
 • Vid mottagningens morgonmöte meddela återbud och ändringar för dagen.
 • Ansvar för mottagningens telefon.
 • Journalskrivning i Take Care, DRG/KVÅ registrering och vårddokumentation.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner inom verksamheten.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • delar Karolinskas vision "Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag"
 • delar Karolinskas värderingar: ansvarmedmänsklighet och helhetssyn.
 • ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll i relation till verksamhetens mål, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamheten.
 • tycker om att arbeta självständigt men hjälper gärna dina kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål, du är prestigelös nog att själv rycka in där det behövs.
 • inhämtar, fördjupar dig i och delar med dig av dina kunskaper.
 • är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera en god service.
 • är nyfiken och är engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem.
 • bidrar aktivt till att arbeta systematiskt och kritiskt granska, återkoppla och initiera åtgärder eller utveckling av verksamheten.
 • bidrar i nätverk och handleder medicinska sekreterarstudenter med hög kvalitet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket.
 • Erfarenhet av kalenderhantering och schemaläggning i Take Care.
 • Vana vid journalsystem Take Care samt DRG-registrering.
 • Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och engelska både i tal  och skrift.

Välkommen som medicinsk sekreterare med uppdrag mot Hörselimplantatmottagningen och en spännande resa mot framtidens vårdadministration.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan annonstiden går ut.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden, en vårdadministrativ enhet samt en temaövergripande stab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset