halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Ort
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Vi söker nu en medicinsk sekreterare/administratör till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet. Enheten genomför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm, Region Gotland och Region Uppsala på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet, och därmed bidra till Försäkringskassans bedömning av individens arbetsförmåga och eventuella behov av samordnande insatser.

Vårt anställningserbjudande
På enheten arbetar administratörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och individen i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Arbetsbeskrivning
Som administratör har du en viktig roll i att koordinera utredningsprocessen. Arbetet är både stimulerande och omväxlande, och du har ett tätt samarbete med övriga teammedlemmar och enhetschef.
Arbetsuppgifterna består av t.ex. hantera beställningar, tidsbokning, journalskrivning och externa kontakter. Även andra administrativa arbetsuppgifter kring inköp, fakturering, möteskoordinering och mötesanteckningar, kvalitetsregister och verksamhetsuppföljning förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvården. Du har goda kunskaper i svenska språket, behärskar Office-paketet väl samt har kunskap om olika IT-system t. ex. TakeCare, Heroma, Clockwork och Raindance. Vi ser det som meriterande om du är utbildad medicinsk sekreterare samt har erfarenhet från rollen som chefsassistent.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer höga krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om verksamheten
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Danderyds Sjukhus AB