halsojobb.se

Medicinsk sekreterare, Tema Cancer

Ort
Utgår

2021-03-12

Ansök nu

Medicinsk sekreterare, Tema Cancer

Om oss

Vi söker en medicinsk sekreterare med intresse och kompetens i DRG-klassificering och -kodning som vill arbeta inom vårdadministrationen på Tema Cancer.

Tema Cancer utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom. Även vissa patientgrupper som inte har cancer vårdas här.

Vårdadministrationen är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi är innovativa och vill ligga i framkant vad gäller vårdadministration.

Vi erbjuder dig en roll som medicinsk sekreterare inom enheten Huvud-, Hals, Lunga- och Hudtumörer. Du får möjlighet till ett stimulerande och omväxlande arbete i högt tempo. Du ingår i ett team med kompetenta och drivna kollegor.

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Journalskrivning i journalsystemet Take Care

  • DRG-registrering och -kodning

  • Remisshantering

  • Posthantering

  • Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling inom verksamhetsområdet. Hos oss är arbetstempot tidvis högt. Vi behöver stärka vår kompetens i DRG-klassificering och -kodning.

Uppdraget anpassas därutöver efter verksamhetens behov. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten ska fungera.

Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård och tillgång till vårt fina gym.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och som tar eget ansvar, samtidigt som du är en lagspelare. Du kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och är noggrann.

Du ska tycka om att skriva journaler, vara noggrann och har stor känsla för service. Du har utbildning i och goda kunskaper om DRG-klassificering och -kodning. Du ska också tycka om att arbeta med förbättringar av verksamheten och vilja utvecklas i din yrkesroll.

Du delar Karolinskas värderingar: Ansvar-Medmänsklighet-Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Kvalifikationer

Krav:

  • Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket

  • Utbildning och goda kunskaper i DRG

  • Goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi samt engelska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med Take Care.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Cecilia Strandberg 
Vårdadministrativ enhetschef
contacticon phone 072-465 46 37

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset