halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Medicinska sekreterare på Visby lasarett är indelade i två enheter; enheten för medicinska specialiteter/habrehab/psykiatri samt enheten för medicinska sekreterare inom opererande specialiteter/röntgen/akutmottagning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av journalanteckningar i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering samt övriga förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter och receptionsarbete.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är utbildad medicinsk sekreterare.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 58000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Marlen Lindström
enhetschef, sekr medicinska spec/psyk/habrehab
0498-268070
Eva Gynning Kroon
enhetschef, sekr opererande spec/akutmott/röntgen
0498-268622
Logga

Medicinsk sekreterare, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb