halsojobb.se

Medicinsk sekreterare Norrtälje Sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-10

Ansök nu

Medicinsk sekreterare Norrtälje Sjukhus

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
  
Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en medicinsk sekreterare till våra avdelningar för kirurgi och ortopedi här på Norrtälje Sjukhus. Du kommer arbeta tillsammans med olika yrkesgrupper och ditt uppdrag hos oss  innefattar allt från sedvanliga sekreteraruppgifter såsom journaldokumentation, remiss - och posthantering, kvalitetsregister mm  till att vara administrativt stöd på ronder, avdelningsmöten, APT och liknande.
Om dig
Vi söker dig som är driven, nyfiken och extra intresserad av kodning och klassifikation/DRG - om du inte har erfarenhet av detta sedan tidigare kommer du erbjudas kurser och utbildningar speciellt utformade för att du ska bli en av våra "experter" på området. Om du är flexibel, självständig och samarbetsvillig med fokus på kvalitet och patientsäkerhet kommer du trivas hos oss!Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare Norrtälje Sjukhus

Tiohundra AB