halsojobb.se

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället! Hjärtkliniken, DSAB

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-06

Ansök nu

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället! Hjärtkliniken, DSAB

Är du redo för nästa utmaning i din karriär? Ta chansen och väx med oss! År efter år ligger vi i topp i nationella kvalitetsmätningar och vi ska bli ännu större och ännu bättre!

 

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus AB är en av Sveriges största hjärtkliniker med totalt cirka 350 medarbetare. Kliniken har 7 avdelningar, 3 dagvårdsavdelningar, 4 interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Vi tar ansvar för våra patienter från första kontakt på hjärtakuten till återbesök och uppföljning. Som medicinsk sekreterare kommer du att vara en vital del i patientens process genom vårdkedjan. Klinikens administrativa grupp söker nu en ny arbetskamrat med fingertoppskänsla! Vi är en brokig och härlig skara som tillsammans sköter hjärtklinikens administrativa arbete.

 

Om arbetet:

Denna annons riktar sig till dig som är intresserad av att skriva öppenvård hos oss. Vi erbjuder dig en trygg anställning med stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling inom kliniken. Du blir en av 13 medicinska sekreterare som har alltifrån 6 månader- 30+ års erfarenhet av yrket. I den administrativa gruppen ingår även expeditionspersonal, chefsassistent, klinikassistent och bemanningsassistent. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av patientdokumentation i journalsystemet TakeCare där diagnos- och åtgärdsregistrering ingår som en naturlig del. Gruppen tar gemensamt ansvar för den patientadministrativa verksamheten och hjälps åt över områdesgränser vid behov.

 

 

Anställningsform:

Provanställning, heltid 39,5 h/vecka mån-fre (dagtid) med möjlighet till distansarbete två dagar/vecka.

 

 

Kvalifikationer:

Godkänd utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är ett krav. Har du erfarenhet från arbete med diagnos- och åtgärdsklassificering ser vi positivt på detta, dock inget krav då vi lägger tyngre vikt på personliga egenskaper.

 

 

Personliga egenskaper:

Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning. Du är flexibel och öppen för förändring och utveckling i ditt arbete. Vi värdesätter även att du har initiativförmåga, en känsla för att se till helheten och verksamhetens behov, förmåga att organisera/prioritera samt en hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

 

 

Övrig information:

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Publicerad den 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare med hjärtat på rätta stället! Hjärtkliniken, DSAB

Danderyds Sjukhus AB