halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare med chefsstöd till Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-03

Ansök nu

Medicinsk sekreterare med chefsstöd till Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala, Solna

 

Vill du ha en spännande och ny erfarenhet med chans att kombinera din medicinska sekreterartjänst med att vara ett chefsstöd? Då ska du söka till oss! 
 
Om tjänsten
Vårdadministration inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika patientområden. Vi söker nu en utbildad medicinsk sekreterare med placering på Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala i Solna, där du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i olika yrkeskategorier samt härliga medicinska sekreterarkollegor i Huddinge och i Solna.
 
Tjänsten kommer vara en kombination av medicinsk sekreterare till verksamheten och chefsassistent till sektionschefen. 
 
På Barnhjärtcentrum tar man emot barn mellan vecka 18 och upp till 18 år, dvs man utreder och behandlar ofödda barn och barn/ungdomar med hjärtproblem. De har den specialistkompetens som behövs för att ta hand om barn med medfödda hjärtfel, arytmier och olika hjärtmuskelsjukdomar. De har både akut och planerad verksamhet, slutenvård på NKS, dygnet runt barnkardiologisk jour, fosterkardiologi, arytmier och pacemakerkontroller. De utför också hjärtkateteriseringar med interventioner och tillsammans med vuxenablationer p g a arytmier. De jobbar intimt ihop med Uppsala Akademiska Barnsjukhus vilket gör att upptagningsområdet är stort då Region Stockholm och Region Uppsala ingår. De tar också emot utomlänspatienter.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du ger administrativt stöd till sektionschefen där du har ett helhetsperspektiv och en viktig roll i flödet. I rollen som chefsstöd till sektionschefen kommer du att bistå med diverse administrativa uppgifter. Dessa omfattar bland annat Heroma (P/A lönesystem) av läkare, ge ut behörigheter, samt fungera som e-Tjänstekortsadministratör, IT-kontaktombud, EK-administratör, webbredaktör, protokollföring vid möten m.m. 
 
I dina arbetsuppgifter ingår också journalskrivning i journalsystemet Take Care inom öppenvård och slutenvård, DRG-registrering, fakturering av utomläns- och utlandspatienter. 
 
Vi söker
Vi söker dig som vill verka för en god arbetsmiljö, värdesätter noggrannhet och kvalitet samt är ekonomiskt sinnad. Du behöver ha ett stort intresse för god kommunikation och samarbete. Du strävar efter att följa de riktlinjer som framtagits på enheten 
 
Du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Du ska vara stresstålig och har ett positivt förhållningssätt. Du ska tycka om att lösa problem och planera. Du är lyhörd, empatisk, smidig och har lätt för att ta kontakt och samarbeta
 
Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbeten och att du gillar utmaningar i din roll som medicinsk sekreterare. 
 
Du har därutöver en positiv grundinställning och delar våra värderingar:
Ansvar  -  Helhetssyn  -  Medmänskighet.
 
Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande om du haft liknande arbetsuppgifter tidigare och goda kunskaper i Officepaketet och Take Care. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att sök redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare med chefsstöd till Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset