halsojobb.se

-->

Medicinsk sekreterare med chefsstöd till Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Medicinsk sekreterare med chefsstöd till Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala, Solna

 

Vill du ha en spännande och ny erfarenhet med chans att kombinera din medicinska sekreterartjänst med att vara ett chefsstöd? Då ska du söka till oss!

Vårdadministration inom Tema Barn och Kvinnosjukvård är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika patientområden.

Vi erbjuder
Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare med placering på Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala i Solna, där du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i olika yrkeskategorier samt härliga medicinska sekreterarkollegor i Huddinge och i Solna. Tjänsten kommer vara en kombination av medicinsk sekreterare till verksamheten och ett chefsstöd till patientflödeschefen, vilket är spännande och nytt!

Barnhjärtcentrum tar emot barn mellan vecka 18 och upp till 18 år, det vill säga de utreder och behandlar ofödda barn och barn/ungdomar med hjärtproblem. De har den specialistkompetens som behövs för att ta hand om barn med medfödda hjärtfel, arytmier och olika hjärtmuskelsjukdomar. De har både akut och planerad verksamhet, slutenvård, dygnet runt barnkardiologisk jour, fosterkardiologi, arytmier och pacemakerkontroller. De utför också hjärtkateteriseringar med interventioner och tillsammans med vuxenablationer på grund av arytmier. De jobbar intimt ihop med Uppsala Akademiska Barnsjukhus vilket gör att upptagningsområdet är stort då Region Stockholm och Region Uppsala ingår. De tar också emot utomlänspatienter.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du ger administrativt stöd till patientflödeschefen där du har ett helhetsperspektiv och en viktig roll i flödet. I rollen som chefsstöd till patientflödeschefen kommer du att bistå med diverse administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat Heroma (P/A lönesystem) av läkare, ge ut behörigheter, samt fungera som e-Tjänstekortsadministratör, IT-kontaktombud, EK-administratör, webbredaktör, protokollföring vid möten med mera.

I dina arbetsuppgifter ingår också journalskrivning i journalsystemet Take Care inom öppenvård och slutenvård, DRG-registrering, fakturering av utomläns- och utlandspatienter.

Vi söker
Vi söker dig som vill verka för en god arbetsmiljö, värdesätter noggrannhet och kvalitet samt är ekonomiskt sinnad. Du behöver ha ett stort intresse för god kommunikation och samarbete. Du strävar efter att följa de riktlinjer som framtagits på enheten.

Vi vill att du är intresserad av att vara med och skapa något nytt och vill prova på nya utmaningar i din roll, som medicinsk sekreterare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Du ska vara stresstålig och har ett positivt förhållningssätt. Du ska tycka om att lösa problem och planera. Du är lyhörd, empatisk, smidig och har lätt för att ta kontakt och samarbeta.

Du har därutöver en positiv grundinställning och delar våra värderingar:
Ansvar - Helhetssyn - Medmänskighet.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad medicinsk sekreterare.

Meriterande: Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i Officepaketet och Take Care.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare med chefsstöd till Barnhjärtcentrum Stockholm-Uppsala, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset