halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare/Chefsstöd till ME Infektionssjukdomar

Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Medicinsk sekreterare/Chefsstöd till ME Infektionssjukdomar

Karolinska Universitetssjukhusets tematiska organisation baseras på medicinska enheter som följer patientens väg genom vården. Tema Akut och Reparativ Medicin (ARM) är ett av sex teman där Medicinsk Enhet (ME) Infektionssjukdomar ingår. ME Infektionssjukdomar är indelad i tre patientflöden med respektive sektionschef. Vårdadministration är tema ARM:s egna verksamhetsområde för vårdadministratörer där stor möjlighet till kompetensutveckling och personlig utveckling finns.

Om tjänsten
Vårt verksamhetsområde leds av en vårdadministrativ chef och fyra vårdadministrativa enhetschefer. En av våra medarbetare på ME Infektionssjukdomar går i pension och vi söker därför en ny kollega till en kombinerad tjänst medicinsk sekreterare/chefsstöd med placering i Huddinge/Solna.

Rollen som chefsstöd innebär administrativt stöd till sektionschefer där du har helhetsperspektiv och har en viktig roll i verksamheten. Du har nära samarbete med andra chefer, controller, HR samt ansvarar för lönerapportering i Heroma. Rollen som chefsstöd delar du med en annan medicinsk sekreterarkollega.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

 • Journalskrivning i Take Care, främst öppenvård
 • Remisshantering, utskrift av brev och intyg
 • DRG-registrering och klassificering
 • Posthantering och övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov
 • Protokollföring
 • Bemanning av mottagningskassa vid behov

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du kommer att ha nära samarbete med andra yrkesgrupper inom verksamheten samt övriga kolleger inom Vårdadministration.

Vi söker
Dig som gillar att arbeta självständigt och tar ansvar. Du är nyfiken, har god samarbetsförmåga och är noggrann, kan organisera samt prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vidare tycker du att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll. Du har även god administrativ förmåga, flexibilitet och servicekänsla.

Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Kvalifikationer
krav:

 • Medicinsk sekreterarutbildning samt några års erfarenhet av yrket.
 • Mycket goda kunskaper och erfarenhet av journalsystemet Take Care, dess kassafunktion, fakturering och patientregistrering.
 • Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt engelska i skrift.

Meriterande:

 • Utbildning eller erfarenhet av diagnosklassificering (DRG)
 • Erfarenhet/arbetat med lönerapporteringssystemet Heroma

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden, en vårdadministrativ enhet samt en temaövergripande stab.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vision

Telefon
vision.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare/Chefsstöd till ME Infektionssjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset