halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk sekreterare/assistent till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Medicinsk sekreterare/assistent till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Hörcentralen i Östersund är en länsövergripande specialistverksamhet som ansvarar för hörseldiagnostik och hörselhabilitering/rehabilitering i Jämtlands län. På Hörcentralen arbetar idag audionomer, hörselvårdsingenjör och medicinska sekreterare. Nu söker vi en medicinsk sekreterare eller administrativ assistent för ett vikariat på ca ett år med möjlighet till förlängning.

I Hörselvården ingår också den Pedagogiska hörselvården som bemannas med hörselpedagoger, hörselvårdsingenjör och kurator.

Verksamheten ingår i område Ögon Öron, Syn- och hörselrehabiliteringen, som för närvarande består av syncentralen, pedagogiska hörselvården, hörcentralen och tolkcentralen.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser.
Region Jämtland Härjedalen har en gemensam värdegrund där välkomnande, handlingskraftig och pålitlig är ledorden som vi arbetar efter. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter. I regionen är det relativt lätt att hitta en bostad och vi hjälper dig gärna med det från regionens sida.

Arbetsbeskrivning

Arbetet omfattas i huvudsak av 50 % arbete på hörcentralens reception och 50 % arbete på området Ögon Öron. Arbetsuppgifter är bland annat telefontider, skriva diktat, ge service åt patienter och personal på hörcentralen samt allmänna kontorsgöromål. Du har ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare, audionomer, hörselvårdsingenjörer och tekniker. Du har en hög servicekänsla, är lösningsorienterad och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig med yrkeserfarenhet. Som person är du flexibel och har väl utvecklad samarbetsförmåga. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Andra uppgifter

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Moxell
Vik enhetschef
Telefon: 063-153474 
Email: asa.moxell@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Eriksson
Medicinsk sekreterare
Telefon: 063-154335
Email: maria.j.eriksson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/653/2022
Sista ansökningsdag: 2022-08-21

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare/assistent till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård