halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrin.
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete som innebär lika delar receptionsarbete som övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör och har ett genuint intresse för receptionsarbete och bemötande. 
Du har god servicekänsla, ser möjligheter, är flexibel, kan ta egna initiativ, prioritera och organisera ditt arbete självständigt men har också god samarbetsförmåga.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Marlen Lindström
enhetschef
0498-268070
Logga

Medicinsk sekreterare

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb