halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Vi söker två medicinska sekreterare som främst kommer att arbeta inom verksamhetsområde endoskopi och kirurgi.

Som medicinsk sekreterare är du anställd inom resursområde vårdadministration, sekreterare opererande specialiteter. Huvudsakliga arbetsuppgifter är vårddokumentation i journalsystemet TakeCare, diagnosregistrering och andra förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig med medicinsk sekreterarutbildning/vårdadministratörsutbildning med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också en god förmåga att arbeta i team.

Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Eva Gynning Kroon
enhetschef
0498-268622, 0704-477778
Logga

Medicinsk sekreterare

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb