halsojobb.se

Medicinsk sekreterare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu ytterligare en medicinska sekreterare till vårt team på Ortho Center Skåne. Du kommer att arbeta med sedvanliga uppgifter i form av journalskrivning, remisshantering, intyg och bokningar. Även receptionsarbete, telefonväxel och posthantering ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel, van vid att arbeta med varierande uppgifter samt tycker om att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo. Din sociala förmåga är väl utvecklad och du är noggrann och välorganiserad med en god administrativ förmåga. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Vi ser att du har en bakgrund som…

medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av ortopedi. Vana av receptionsarbete är meriterande liksom om du tidigare arbetat i Pasis och Boka Doktorn.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: tillsvidare; 40 timmar i veckan
  • Tillträde: Snarast
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Förmåner: Fördelaktiga

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare

GHP Specialty Care AB