halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medicinsk läkarsekreterare

Ort
Utgår

2022-10-13

Ansök nu

Medicinsk läkarsekreterare

Beskrivning av tjänsten

Ortho Center Göteborg som sedan i våras är en del av Capio koncernen är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Norden. Vår verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ ortopedkirurgisk vård och omsorg. Vi värnar om vårt kvalitetsarbete och utveckling med ett stort patient- och kvalitetsfokus.

Vi är en ortopedisk verksam inom både artroskopisk kirurgi i knä. höft, axel, fotled och armbåge men också inom höft- och knäproteskirurgi. Vi utför ca. 2500 ortopediska operationer per år.

Vi har vårdgarantiavtal med Västra Götalandsregionen och med Region Halland och samarbetar även med flertalet försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 3 moderna operationssalar och en vårdavdelning med 7 vårdplatser för inneliggande vård som är öppen måndag-fredag.

Vill du vara delaktig i ett välfungerande team där allas insats i vårdkedjan är viktig? Vi söker nu en medicinsk sekreterare där arbetsuppgifterna är journalskrivning och övrig dokumentation samt viss omfattning receptionsarbete. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du är flexibel och gillar att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

Krav på tjänsten är att du har genomgått utbildning för medicinsk sekreterare. Erfarenhet av ortopedi är meriterande men inga krav. Du ska värdesätta teamarbete och leverera hög service till våra patienter och till dina kollegor.

Anställningsvillkor:

 • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

 • Tillträde: Enligt överenskommelse

 • Lön: Individuell lönesättning och konkurrenskraftiga löner

 • Sjukvårdsförsäkring

 • 3000kr friskvårdsbidrag

Vi erbjuder även:
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar där bra idéer snabbt blir verklighet.
En god arbetsmiljö som du aktivt kan påverka.
Gott samarbete.
Tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

 • En spännande och utvecklande specialistmiljö

 • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

 • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

 • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

 • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

 • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 800 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige och Danmark. GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne och Köpenhamn.

Mats Ovesson | Kontaktperson

 Skicka email  031-818260

Dela detta jobb

Medicinsk läkarsekreterare

GHP Specialty Care AB