halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medicin Geriatrik sjuksköterska Eksjö

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Medicin Geriatrik sjuksköterska Eksjö

Önskar du prova något nytt? Jobba på annan ort eller bara styra över din egen tid…? Då kan bemanning vara något för dig!!!

Centric söker ssk för medicin/geriatriken på Höglandssjukhuset i Eksjö. Behovet är v 49-08. 

Sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelningen innefattar specifik omvårdnad med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. På enheten finns 19 vårdplatser. Vårdtider är varierande med både akuta och mindre akuta besvär. Vi arbetar i team med andra yrkeskategorier men även självständigt utan att var ensam.  Vi har också ett nära samarbete med vår mottagningsverksamhet där det är både läkarmottagning och egna sjuksköterskemottagningar.
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete på medicinavdelning gärna inom någon eller några av specialiteterna ovan. För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en trygg och stabil person som klarar av att arbeta självständigt såväl som att samarbeta med de andra i arbetslaget. Du är även en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Du har arbetat i journalsystemet Cosmic tidigare.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Medicin Geriatrik sjuksköterska Eksjö

Centric Care AB