halsojobb.se

Lyhörd biträdande enhetschef till kirurgisk vårdavdelning, Norrtälje s ...

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Lyhörd biträdande enhetschef till kirurgisk vårdavdelning, Norrtälje s ...

Om oss
Vi kan erbjuda en arbetsplats med god stämning, här arbetar många engagerade och lojala medarbetare som bedriver en högkvalitativ vård. Våra kvalitetsresultat och resultat i patientenkäter är en källa till glädje. Som många andra arbetsplatser har vi också förbättringsområden som vi kontinuerligt jobbar vidare på. Verksamheten har ett  akutuppdrag samt bedriver elektiv verksamhet.
 
Norrtälje sjukhus får toppbetyg av medarbetare och patienter, har länets kortaste väntetider och ett utmärkt samarbete på vårt trivsamma sjukhus. Under föregående år har vi erhållit en tredjeplats i Dagens medicins kvalitetsjämförelse av mindre sjukhus i hela landet. Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten Som biträdande enhetschef arbetar du i nära samarbete med enhetschefen för att verksamhetens mål uppnås och företräder Tiohundra med dess vision, värderingar och mål. Tjänsten fördelas 50 % som biträdande enhetschef och 50 % som sjuksköterska på avdelningen.  
 
Om dig
Vi söker dig sjuksköterska som har intresse av att leda andra och möta medarbetare och verksamheten utifrån behov. Du trivs och passar i en akutmiljö och har god förmåga att planera och genomföra dina arbetsuppgifter.  Här bidrar du med ett konstruktivt förhållningssätt, kultiverar förbättringsidéer och värnar om medarbetares utvecklingsmöjligheter. Som vårdaktör värnar du självklart om patientsäkerhet och kvalitet. Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dela detta jobb

Lyhörd biträdande enhetschef till kirurgisk vårdavdelning, Norrtälje s ...

Tiohundra AB