halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

LSS-handläggare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

LSS-handläggare

Arbetsplatsen

Det är måndag morgon och du ser fram emot en ny arbetsdag, på riktigt! Med glada steg går du in på Rönngården i Klippan och går en våning upp. Innanför dörren möts du av nybryggd kaffedoft, "ännu en härlig dag med stor möjlighet att påverka" tänker du som vanligt. Några av dina närmsta kollegor Maria, Pernille och Lillemor är redan på plats och ni snackar lite om hur kvällen varit. Resten av gänget kommer lite senare eller arbetar hemifrån. Du slår dig ner vid datorn, taggad inför dagen och vad den har att erbjuda. Du ser fram emot att hjälpa allt från barn till äldre med någon form av funktionsvariation och deras närstående till en bättre vardag. Nu kör vi!

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Med flera lyckade rekryteringar till socialtjänstens enhet för LSS-handläggning och personal som stannat kvar vet vi att detta är en kommun man trivs i. Här blir du en del av en arbetsplats där man har roligt tillsammans, arbetar som ett team och får stöd och handledning både inom enheten och externt för att kunna göra så kvalitativa och rättsligt korrekta bedömningar som möjligt.

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Som LSS-handläggare utreder och bedömer du behov enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och individuellt stöd i vardagen enligt Socialtjänstlagen (SoL) för de som bedömts tillhöra personkrets enligt LSS samt utför uppföljningar av de beviljade insatserna. För oss i gänget är det viktigt att du deltar i verksamhetsutveckling och samarbetar med kollegor och chefer för att bidra till en välfungerande och kvalitativ verksamhet som bygger på vår värdegrund "Vi i Klippan". Du arbetar på ett rättssäkert sätt utifrån rådande lagstiftning, gällande föreskrifter, riktlinjer, rutiner och anvisningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och godkänd socionom eller av arbetsgivaren godkänd annan likvärdig utbildning. Du har förmågan att, både självständigt och tillsammans med andra, fatta snabba och tydliga beslut. Du har även en god initiativförmåga. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete samt lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du har mod och klarar att arbeta med utveckling både på enheten och på det personliga planet i en lärande organisation.

Då resor förekommer i tjänsten behöver du ha B-körkort.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua kandidater under ansökningsperioden.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Lön

Omfattning/Varaktighet

Heltid,

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan

Ange referens: C88144-2022-1
Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen

 

 

Dela detta jobb

Logo
LSS-handläggare

Klippans kommun