halsojobb.se

LSS-handläggare

Ansök nu

LSS-handläggare

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

 

 

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Som LSS-handläggare hos oss i lomma arbetar du och ytterligare en LSS-handläggare nära varandra men ni ingår även i ett större team bestående av 8 kollegor som tillsammans arbetar med bistånd till äldre. Du kommer att ansvara för myndighetsutövning för barn och vuxna. Din roll är att utreda, bedöma, besluta och följa upp beslut kring den enskildes behov av bistånd enligt både LSS och SoL. Arbetet innebär nära samverkan med andra professioner runt brukaren och samarbete och samordning är en stor del av arbetet. Du medverkar även i planering, uppföljning och utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Du har erfarenhet av myndighetsutövning inom LSS och SoL och är väl förtrogen med rådande lagstiftning och rättspraxis inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av IBIC, Procapita och Lifecare.

 

Som medarbetare oss är det viktigt att du kan arbeta självständigt, är ansvarstagande och målmedveten. Du har ett professionellt bemötande, ett utforskande förhållningssätt och är duktig på att samarbeta. Du måste också ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Tillsammans med dig vill vi bygga en organisation där vi är prestigelösa, glada och utvecklingsorienterade. Vi är alla intresserade av en kunskapsbaserad och brukarorienterad dialog. Som medarbetare hos oss kan du semesterväxla och du får självklart friskvårdsbidrag.

 

Urvalsprocessen kommer att påbörjas i vecka 34. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 2020-63

Sista ansökningsdag: 2020-08-16

Anställning

Tillsvidareanställning

 

Kontakt

Viktoria Nyman

0733 - 41 10 75

 

Helena Wallander

0733 - 41 16 87

 

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

 

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

LSS-handläggare

Lomma Kommun Socialförvaltningen