halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Logoped till Logopedmottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Logoped till Logopedmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Enhet Arbetsterapi logopedi har 25 arbetsterapeut- och 8,5 logopedtjänster och ingår i Närsjukvårdsområde söder. Verksamheten är uppdelad på respektive arbetsterapi- och logopedmottagning. Logopedmottagnigen erbjuder logopediska insatser för personer i alla åldrar på sjukhusets avdelningar och mottagningar.

Nu söker Logopedmottagningen i Sundsvall två logopeder med erfarenhet inom områdena röst eller barnspråk! Rekryteringen är vikariatsanställning med tillträde 2022-02-01 till och med 2022-09-30, eller tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med patienten i fokus ofta i multiprofessionella team. Våra logopeder är efterfrågade och vi har en dynamisk arbetsgrupp med samlad bredd och spetskompetens. Vi har väl inarbetade rutiner för introduktion och erbjuder dig som nyanställd en yrkescoach som stöd. Logopeden utreder, diagnosticerar och behandlar, direkt eller indirekt, störningar i patientens språk, tal- och röstförmåga, ät- och sväljförmåga samt provar ut hjälpmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Erfarenhet av kliniskt arbete som logoped samt erfarenhet inom områdena röst eller barnspråk ses som meriterande. Du har väl utvecklad förmåga att förstå och utrycka det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du är självgående då du strukturerar och driver ditt arbete själv. För rollen krävs att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist

Enhetschef

Telefon: +4660182010

E-post: maria.sandquist@rvn.se

Marilene Norlin

SRAT

Telefon: +4660182056

E-post: marilene.norlin@lvn.se

Dela detta jobb

Logoped till Logopedmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland