halsojobb.se

Logoped till Habiliteringscenter för vuxna

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Logoped till Habiliteringscenter för vuxna

Om oss

Vuxenhabiliteringen är en specialistverksamhet som ger råd, stöd och behandling till personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi stöttar även familjer/närstående och förutom samarbeten inom verksamhetsområdet Barn Ungdom Familj Psykiatri och Habilitering samarbetar vi med andra relevanta verksamheter inom kommunen.    

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Tjänsten är ett föräldravikariat och skall tillsättas den 1/6 2019 och löper till den 31/8 2020. Du kommer att ingå i en tvärprofessionell enhet och arbeta med utredning och behandling av kommunikation, oralmotorik och ät-/sväljförmåga. Att bedöma behov av och införa alternativ och/eller kompletterande kommunikation (AKK) är en stor del av arbetet. Att ge vägledning, utbildning och stöd till familj/närstående, nätverk och personalgrupper ingår i uppdraget. Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus.  

Om dig

Du är legitimerad logoped och vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen, privat eller i arbete. Stor vikt läggs vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att vara lyhörd och smidig i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet förutsätter såväl god förmåga till respektfullt bemötande, smidighet och lyhördhet samt eget ansvarstagande, självständighet och egen förmåga att strukturera arbetsuppgifter. Körkort är önskvärt då många besök sker på annan plats.   

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  
 
Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

Logoped till Habiliteringscenter för vuxna

Tiohundra AB