halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Logistikmedarbetare till Thoraxoperation i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Logistikmedarbetare till Thoraxoperation i Solna

Logistikmedarbetare till Thoraxoperation i Solna

 

Har du erfarenhet av att arbeta på lager eller med materialförsörjning? Nu inrättar vi en ny roll på vår operationsenhet!

Vi erbjuder

En roll med unik möjlighet att få inblick i den vård vi bedriver, där din insats gör direkt skillnad för våra patienter. Hos oss blir du en del av en sammansvetsad arbetsgrupp bestående av olika professioner som trivs bra ihop. Bland annat har gemensam frukost varje torsdag.

Självklart får du också del av de förmåner som vi kan erbjuda som universitetssjukhus.

Om tjänsten

Som logistikmedarbetare kommer att du vara den som ansvarar för varuinflödet till vår enhet. I ansvaret ingår att ha koll på våra förråd och jobba proaktivt för att säkra att vi har det material vi behöver för att kunna genomföra våra operationer. Du kommer att lägga beställningar, kontrollera leveranser och hålla ordning och reda på vårt lager. En viktig del av arbetet är också att kommunicera med våra olika leverantörer, bland annat för hitta lämpliga ersättningsprodukter när de ordinarie är slut, i samråd med sakkunniga specialistsjuksköterskor på enheten.

Fokus kommer inledningsvis att ligga på att hantera operationsmaterial, men på sikt är ambitionen att du kommer att hantera hela Thoraxoperations materialinflöde, som består av flera hundra artiklar löpande.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • trivs i en serviceroll. du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
  • tar ansvar för din uppgift, själv strukturerar ditt angreppssätt och driver arbetet vidare.
  • planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
  • kommunicerar tydligt, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla, påminner och följer upp.
  • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och anstränger dig för att leva upp till dessa.

Kvalifikationer

Krav:

  • Fullföljd, godkänd gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med lagerarbete/materialförsörjning/orderhantering
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • God datorvana, behärskar Excel på en grundläggande nivå.

Meriterande:

  • Erfarenhet från att arbeta inom vård

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Gymnasiebetyg 

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas.

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal: Fredrika Holm Telefon
fredrika.holm@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Logistikmedarbetare till Thoraxoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset