halsojobb.se

Leva Livet Inspiratör till Omtankens Hus i Höllviken

Ansök nu

Leva Livet Inspiratör till Omtankens Hus i Höllviken

Vård- och omsorgsboendet Omtankens hus ligger i hjärtat av Höllviken med utsikt över Öresund. Boendet har 57 lägenheter fördelade på sju enheter och erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg samt personer med demenssjukdom.

På Omtankens hus vård och omsorgsboende består personalteamet av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Som Leva Livet Inspiratör ansvarar du för planering och genomförande av dagliga aktiviteter och gemenskap utifrån önskemål från de boende. De boende ska kunna underhålla sina intressen men du ska även inspirera till att hitta nya som ger välbefinnande och livskvalitet.

Du ordnar fester och högtider i huset, men skapar även ett kontaktnät med olika organisationer så att de boende har anknytning till samhällslivet.

Du har övergripande ansvar för att utbilda och stödja kontaktpersonerna så att vi tillsammans med de boende kan hitta livskvalitet för den enskilde. Att vara värdegrundsledare ingår i ditt uppdrag och du ingår i ledningsgruppen för verksamheten. I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

Dela detta jobb

Leva Livet Inspiratör till Omtankens Hus i Höllviken

Förenade Care AB