halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leva Livet inspiratör På Kassakroken

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vi söker dig som vill arbeta om Leva Livet inspiratör på Kassakroken vård- och omsorgsboende som är vackert beläget nära havet i de centrala delarna av Landskrona stad, intill Citadellets slottspark.

Konceptet ”Leva livet” har sin grund i tanken att alla skall leva sitt liv hela livet ut, även som gammal, funktionsvarierad eller sjuk.

Kassakroken drivs av Förenade Care på uppdrag av Landskrona kommun. Boendet har 33 lägenheter för personer som behöver vård, stöd och omsorg med inriktning somatik.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Leva Livet-inspiratören tillsammans med aktivitet ombud säkerställer att boende på Kassakroken får meningsfulla aktiviteter utifrån ett salutogent & personcentrerat förhållningssätt.

Som Leva Livet inspiratör är du ansvarig för planering av dagliga aktiviteter, men även förgylla tillvaron med det lilla extra. De boende ska kunna underhålla sina intressen, men du ska även inspirera till att hitta nya intressen som skänker välbefinnande och livskvalitet. Att vara värdegrundsledare ingår i ditt uppdrag.

Du skapar även ett kontaktnät med olika organisationer så att de boende får vara med i samhällslivet. Du ansvarar för att söka kontakter med stiftelser, frivilligorganisationer samt kommunen för att driva olika projekt inom ansvarområdet.

Du ansvarar för teamet med aktivitet ombud och tillsammans med de boende utvecklar ni olika former av stimulans- och glädjekällor. Du har övergripande ansvar för att stödja ombuden samt kontaktpersonerna så att ni tillsammans med kunden kan finna vad som är livskvalitet för den enskilde.

Du arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande synsätt samt har förmåga att ta del av och tillämpa relevanta forskningsrelaterade arbetsmetoder. Du ska på ett pedagogiskt sätt förmedla nya metoder till övrig personal. I Leva Livet teamet ingår även arbetsterapeut och fysioterapeut.

Köra vår buss på utflykter med våra brukare ingår också i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska eller äldre pedagog med erfarenhet av att arbeta med äldre och personer med demenssjukdom. Spetskompetens som t.ex. att du spela gitarr eller annat musikinstrument är meriterande.

En bakgrund med erfarenhet av administrativt arbete är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom social kompetens, förmåga att lyssna och uppmuntra, flexibilitet samt att du ser utvecklingsarbete som något spännande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med fokus på det friska och att inspirera till att Leva Livet.

ERFARENHET KRÄVS
Ja

KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

KÖRKORT

B körkort krävs

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tjänsten är på 75%, måndag-fredag dagtid. Kan ibland behöva arbeta kväll eller helg. Tillsvidareanställning 6 månaders provanställning tillämpas.

LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2022- 01-17
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Verksamhetschef, Karin Åkesson
Telefonnummer: 0728-543900

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

Dela detta jobb

Leva Livet inspiratör På Kassakroken

Förenade Care AB