halsojobb.se

Legitimierad Sjukgymnast/Fysioterapeut, Tillsvidaretjänst

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Legitimierad Sjukgymnast/Fysioterapeut, Tillsvidaretjänst

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

 

 

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

 

Placering: Inom enheten HVO (hälsa, vård och omsorg) i Lomma Kommun, kommundel Lomma. Du ingår i ett team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter samt andra sjukgymnaster / fysioterapeuter

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är sjukgymnast/fysioterapeut och vill arbeta inom den kommunala hemsjukvården i Lomma Kommun. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du får möjlighet att självständigt planera ditt arbete inom ditt ansvarsområde.

 

Som sjukgymnast/fysioterapeut ansvarar du för undersökningar, bedömningar, mål, behandlingar/övriga insatser och uppföljningar för patienter inom det kommunala hemsjukvårdsansvaret. Det kommunala ansvaret omfattar personer boende i ordinärt boende, gruppbostad, på särskilt boende och korttidsenhet. Du kommer i första hand ansvara för patienter på särskilt- och i ordinärt boende.

 

I arbetet ingår bland annat förskrivning av gång- och förflyttningshjälpmedel, fallriskbedömning, behandling, träning samt handledning, instruktion och information till närstående och omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del av arbetet. Du kommer att ha ett nära samarbeta med arbetsterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal bl. a genom team möten, individuella rehabiliteringsplaner, stöd och handledning.

 

Dokumentation sker i journalsystemet ProCapita.

 

Tjänstgöring måndag fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut och har B- körkort.Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till gott arbetsklimat.

 

Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsområden. Du har ett behandlande och rehabiliterande arbets- och synsätt. I din roll har du förmåga att se helheten, har en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är självständig med ett stort mått av flexibilitet. God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag.

 

Låter det som ett arbete för dig? Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 43-2020 - Kopia

Sista ansökningsdag: 2020-08-07

Anställning

Tillsvidareanställning

 

Kontakt

Marie Wänglund

040-641 18 52

 

Katarina Ceesay

040-641 10 37

 

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

 

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Legitimierad Sjukgymnast/Fysioterapeut, Tillsvidaretjänst

Lomma Kommun Socialförvaltningen