halsojobb.se

Legitimerad sjuksköterska, timanställning och sommarvikariat, till Magnoliagården

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska, timanställning och sommarvikariat, till Magnoliagården

Förenade Care AB driver Magnoliagården på uppdrag av Staffanstorps kommun. Vi har 83 lägenheter uppdelade på åtta avdelningar varav 5 demensavdelningar och 3 somatiska avdelningar. Magnoliagården ligger inrymt i fyra hus. På alla avdelningar finns det tillgång till allmänna gemensamma utrymme och i anslutning till fastigheterna finns små trädgårdar. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, leva livet inspiratörer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, gruppledare och verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vår värdegrund är Omtanke – Vänlighet – Service. 

Vi välkomnar nu tim- och sommarvikarier som vill arbeta i vårt positiva team på Magnoliagården!

ARBETSUPPGIFTER 
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.
Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Du har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

KVALIFIKATIONER 
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Timanställd sjuksköterska som har möjlighet att arbeta under ordinarie sjuksköterskors ledighet samt vid sjukdom mån-fredag, dagtid. Vi behöver även sommarvikarierande sjuksköterska för att täcka upp för sommarsemester. 

LÖN 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.

KONTAKTPERSON 
Caroline Jaeger, verksamhetschef
Telefon: 0704-20 14 73
susannem@forenadecare.com 

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Magnoliagården
Norregatan 8
245 31 Staffanstorp

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska, timanställning och sommarvikariat, till Magnoliagården

Förenade Care AB