halsojobb.se

Legitimerad sjuksköterska timanställning dagtid

Företag Nykvarns kommun
Ort
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska timanställning dagtid

Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och samverkan tar vi ansvar för att göra kommunen till en bra och trygg plats att bo och verka i. Vi är en liten kommun. Det är vår styrka.
Med över 700 anställda är kommunen största arbetsgivaren. Här får du som medarbetare möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Vi har alla ett gemensamt ansvar och det du bidrar med gör skillnad på riktigt.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag.

Nykvarns kommun söker

Legitimerad sjuksköterska timanställning dagtid

(ref.nr 14:2020:1)

Arbetsuppgifter

Välkommen till vår fantastiska grupp av sjuksköterskor på Lugnet i Nykvarns kommun. Här arbetar du dagtid som sjuksköterska inom kommunens vård och omsorgsverksamhet. Ditt ansvar som sjuksköterska i kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker sjukvård för våra äldre. I uppdraget förekommer även HSL ansvar för LSS verksamheten i kommunen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av geriatrik och kommunal hälso-och sjukvård. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och som kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett bra och effektivt sätt tillsammans med de två andra sjuksköterskorna på Lugnet. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt och som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

För mer information, ring:

  • Marianne Norstedt, Enhetschef. Telenr: 08-55501159

Anställningen

Anställning Timavlönad AVA från och med enligt överenskommelse .

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2020-02-28

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska timanställning dagtid

Nykvarns kommun