halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

För att möta framtidens vision om nära vård, så söker vi nu sjuksköterska till våra vård och omsorgs boende. Vi söker dig som vill skapa ett teamarbete med rehab och omvårdnadspersonal på våra boenden och som har ett brinnande
intresse för utbildning och fortbildning för vår omvårdnadspersonal. Målet är teamkänsla där patienten alltid är i fokus.

Vi är intresserade av dig som har en lång erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård med goda referenser från vård och omsorgsboende som sjuksköterska.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vård och omsorgsboende. Teamarbete med rehab och omvårdnadspersonal för att främja god hälso-och sjukvård där patienten är i fokus ingår också i din roll. Möjlighet till vidareutbildning finns inom organisationen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildning inom vård av äldre är meriterande. Vi vill att du har goda referenser från arbete på vård- och omsorgsboende som legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har vana av IT-baserade journalsystem och förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person har du förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Din förmåga att delegera och fatta tydliga beslut kommer väl till pass i arbetet liksom din goda initiativförmåga.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Legitimerad sjuksköterska till vård och omsorgsboende

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb