halsojobb.se

Legitimerad sjuksköterska dagtid

Företag Nykvarns kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-15

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska dagtid

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag.

Nykvarns kommun söker

Legitimerad sjuksköterska dagtid

(ref.nr 14:2019:17)

Arbetsuppgifter

Välkommen till vår fantastiska grupp av sjuksköterskor på Lugnets äldreboende.
Här arbetar du som sjuksköterska inom kommunens vård-och omsorgsverksamhet.. Ditt ansvar som sjuksköterska inom kommunal sjukvård är att bedriva en god och säker hälso-och sjukvård för våra boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska , gärna med erfarenhet av geriatrik och kommunal hälso-och sjukvård. Du ska ha en god samarbetsförmåga, kunna planera organisera och prioritera arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel, serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.

För mer information, ring:

  • Marianne Norstedt, Enhetschef. Telenr: 08-55501159

Anställningen

Anställning Timavlönad AVA från och med enligt överenskommelse .

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-07-15

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska dagtid

Nykvarns kommun