halsojobb.se

Svartbäcksgården

Vi söker en ny sjuksköterska till Svartbäcksgården, enheten för allmän korttidsvård. Korttidsvården är vårdform som är under förändring och utveckling. Vi söker dig som är intresserad av den typ av vårdformen och stimuleras av utvecklingsarbete.

Vi tar emot personer från 17 år och äldre med varierande diagnoser. Totalt har vi 58 platser fördelade på två avdelningar. Vi arbetar i team med sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Bemanningen består av nio sjuksköterskor totalt fördelade på två avdelningar. En undersköterska assisterar sjuksköterskorna med bland annat lab- och apotekinsatserna. Du kommer att arbeta med erfarna kollegor och undersköterskor.

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska ansvarar du för att göra bedömningar, läkemedelshantering , ronder, delegering till omvårdnadspersonal samt planering, utvärdering och uppföljning med biståndshandläggare. Du deltar i utvecklingsarbetet på enheten. Är du nyexaminerad kommer du att få en introduktion i flera veckor och arbetar bland ordinarie personal med erfarenhet under hela semesterperioden.
Arbetstiden är mån-fre dagtid och en helg var fjärde vecka tillsammans med en kollega.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom rehabilitering och geriatriken. Du behöver behärska bra svenska i tal och skrift samt ha datavana då all dokumentation sker i dokumentationssystemet Sibel.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Taha Baroudi verksamhetschef 018-727 66 62

Facklig företrädare: Vårdförbundet 0771-420 420

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Legitimerad sjuksköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb