halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Legitimerad sjuksköterska

Forenede Care AB driver Magnoliagården på uppdrag av Staffanstorps kommun.

Magnoliagården är ett vård- och omsorgsboende med demens- och somatisk inriktning beläget i centrum av Staffanstorp. Boendet erbjuder 52 platser fördelat på 5 enheter varav 2 enheter är demensenheter och 3 enheter är somatiska enheter. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör, fastighetsskötare samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet – Service.

Vi välkomnar nu Dig som sjuksköterska som vill arbeta i vårt positiva team på Magnoliagården!

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.

Som sjuksköterska ansvarar du för medicinska bedömningar och behandlingar. Arbetet hos oss är både varierande och stimulerande. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del både i ledningsgruppen och i teamet på avdelningen. I ledningsgruppen är du med och påverkar och utvecklar verksamheten. Du har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus och fördelar arbetet utifrån tillgängliga resurser. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta teambaserat och följa riktlinjer från MAS, uppdragsgivare och i enlighet med gällande föreskrifter. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en positiv inställning och ser hellre möjligheter än hinder. Som person är du självständig, lyhörd, ansvarstagande, tydlig samt noggrann. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga, bidra till ett bra arbetsklimat och ha goda pedagogiska egenskaper.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Tillsvidare anställning.
100% tjänstgöringsgrad alt. efter överenskommelse.
Arbetstiderna är förlagt dagtid måndag- fredag.

LÖN
Månadslön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
20220930. Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.

KONTAKTPERSON
Emelie Borgström, verksamhetschef
Telefon: 0704-201470
emelieb@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Forenede Care AB
Norregatan 6 A
245 31 Staffantorp

Dela detta jobb

Legitimerad sjuksköterska

Förenade Care AB