halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad psykolog sökes till Barn- och ungdomshabiliteringen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Legitimerad psykolog sökes till Barn- och ungdomshabiliteringen

Arbetsbeskrivning

Autismteamet har en övergripande roll på BUH genom att tillgodose verksamhetens kompetens i Tillämpad Beteende Analys (TBA). I direkta patientarbetet har Autismteamet utredningsansvar för små barn upp till 6 år vid remiss med frågeställningen autism därutöver har teamet stöd- och behandlingsansvar till barn och unga med autismspektrumtillstånd upp till 21 år. För små barn med autism tillämpas ett välfungerande program för Intensiv beteendeträning.
Som psykolog i aktuell tjänst kommer dina arbetsuppgifter att rikta sig till de äldre barnen inom målgruppen, insatser i syfte att stärka vardagsfungerande och självkännedom och sociala färdigheter samt arbeta med psykiatrisk samsjuklighet. Inom område BUV föreligger en samverkan mellan BUH och Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Samverkan har utformats i syfte att gynna målgruppen genom samordning av insatser och vara ett konsultativt stöd utifrån den kompetens respektive verksamhet besitter. Aktuell psykologtjänst innefattar ett nära samarbete med socionomerna inom verksamheten samt med BUP:s socionomer, psykologer och psykiatriker, strukturellt utformat som BUH mottagning placerat på BUP. Din placering är BUH och din uppgift blir främst att möta barnet/ ungdomen med adekvat insats utifrån dennes funktionsnedsättning och lättare psykisk ohälsa.
Som psykolog på Barn- och ungdomshabiliteringen har du en viktig roll i att tillämpa och förmedla inlärningspsykologiska principer både i arbete med nätverk och i samarbete med kolleger. Detta kan även vara i form av utbildningsinsatser i stor grupp. En stor del av arbetet innebär förutom nämnda samverkan med BUP, även kontakter med skola och elevhälsa för samordning av insatser för barnet/ ungdomen.

Verksamheten värnar om både barnets delaktighet i vården och dennes rättigheter vilket innebär att de beslut du tar tillsammans med dina kolleger och som berör barnet, tas utifrån dennes bästa och med hänsyn till mognadsgrad. Insatserna ska utformas och planeras utifrån varje barn specifika behov, egna mål och förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, meriterande om du har erfarenhet från arbete inom barn- och ungdomshabilitering, kunskap om och en vilja att ingå i teamarbete som arbetssätt men även samverka inom den egna disciplinen beroende på uppgift. Arbetet innebär höga krav på förmågan att skapa struktur, både för den egna planeringen och i samarbete med kolleger. Kommunikation och ansvar kring den egna uppgiften och förmåga att hantera gränsen till kollegans uppgift är bärande för verksamheten.
Stor hänsyn kommer tas till personlig lämplighet, arbetslivserfarenhet och samarbetsförmåga och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Legitimerad psykolog
B-körkort.
Meriterande om du har erfarenhet av TBA.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Vi kan hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Olander
Enhetschef
Telefon: 0730 - 466 802
Email: anna.olander@regionjh.se
Namn: Johanna Edervall
Psykolog och Teamledare
Telefon: 063–154693
Email: johanna.edervall@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Bäckström Karlsson
Psykolog
Telefon: 063–153972
Email: maria.backstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/644/2021
Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Dela detta jobb

Legitimerad psykolog sökes till Barn- och ungdomshabiliteringen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård