halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad läkare till Vaccinationsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-04

Ansök nu

Legitimerad läkare till Vaccinationsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Legitimerad läkare till Vaccinationsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

 

Karolinska Universitetssjukhuset har tillsammans med andra vårdgivare i Region Stockholm fått uppdraget att utföra vaccination mot covid-19. Karolinska kommer i första hand ta emot specifika patientgrupper som behöver samordnas till en vaccinationsmottagning i regionen. För att kunna genomföra uppdraget behöver vi legitimerade läkare på vår vaccinationsmottagning i Huddinge. Har du möjlighet att komma in och arbeta som ansvarig läkare på Vaccinationsmottagningen? Varmt välkommen att ansöka!

Om tjänsten
Som läkare på vaccinationsmottagningen har du det medicinska ansvaret i samband med vaccinationen. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma hälsodeklarationer, ordinera vaccin samt kunna ta hand om akuta reaktioner som kan uppstå i samband med vaccination. Introduktion fås i samband med arbetsstart.  

Tjänsten avser en allmän visstidsanställning/timanställning under perioden augusti 2022 till mars 2023. Vi söker i första hand dig som kan arbeta dagtid (upp till heltid), även om enstaka kvällar/helger kan bli aktuella.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra ditt synsätt och 
    förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.
  • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
  • arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och 
    förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad läkare.

Meriterande:

  • Erfarenhet inom akutsjukvård eller vaccination.  

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! 

Information om rekryteringsprocessen
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
2. Yrkeslegitimation 

I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor. Urval sker fortlöpande.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Lyda Osorio Fernandez, Läkarföreningen Telefon
lyda.osorio-fernandez@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Legitimerad läkare till Vaccinationsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset