halsojobb.se

Svartbäcksgården

Är du trygg i din yrkesroll som sjukgymnast/fysioterapeut? Tycker du som vi att ett professionellt bemötande är viktigt i alla situationer?
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker nu tre sjukgymnaster/fysioterapeuter till Svartbäcksgården. Enheten för korttidsvård. Vi tar emot personer från 17 år och äldre med varierande diagnoser. Totalt har vi 58 platser fördelade på två avdelningar. Vi har 4 team med sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. Vårt omfattande uppdrag gör att verksamheten är i förändring och ständig utveckling.

Ditt uppdrag
Som sjukgymnast/fysioterapeut kommer du att arbeta tillsammans med tre kolleger, fyra arbetsterpaeuter och en aktivitetsledare. Du ansvarar för att göra bedömningar, planera och utföra behandling/träning samt för utvärdering och uppföljning. Hembesök görs vid behov. Du kommer att få en introduktion i två veckor och arbetar bland ordinarie personal med erfarenhet under hela semesterperioden. Är du ny utexaminerad fysioterapeut och väntar på din legetimation, kommer vi att erbjuda dig att få starta din anställning tidigare i syftet att ge dig en längre introduktion.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Har du erfarenhet av arbete inom rehabilitering och geriatriken ses det som meriterande. Arbetet kräver att du uttrycker dig obehindrat i det svenska språket både i tal och skrift. Då all dokumentation sker digitalt i dokumentationssystemet Siebel behöver du ha god datorvana.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samt har en god ledarskapsförmåga. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sjukgymnasterna på enheten, 018-727 66 84

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Legitimerad fysioterpaeut sommarvikariat

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb