halsojobb.se

Svartbäcksgården

Vill du ansvara för att göra bedömningar, planera och utföra behandling/träning samt utvädering och uppföljning? Sök då tjänsten som legitimerad fysioterapeut!

Svartbäcksgården, enheten för korttidsvård. Vi tar emot personer från 17 år och äldre med varierande diagnoser. Totalt har vi 58 platser fördelade på två avdelningar. Vi har 4 team med sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. vårt omfattande uppdrag gör att verksamheten är i förändring och ständig utveckling.

Ditt uppdrag
Som sjukgymnast/ fysioterapeut kommer du att arbeta tillsammans med tre kolleger, fyra arbetsterapeuter och en aktivitetsledare. Du ansvarar för att göra bedömningar, planera och utföra behandling/träning samt för utvärdering och uppföljning. Hembesök görs vid behov. Du kommer att få en introduktion i två veckor och arbetar bland ordinarie personal med erfarenhet under hela semesterperioden.
Är du nyutexaminerad fysioterapeut och väntar på din legitimation, kommer vi att erbjuda dig att få starta din anställning tidigare i syfte att ge dig en längre introduktion.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut eller nyyutexaminerad fysioterapeut och väntar på din legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom rehabilitering och geriatriken. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt goda IT-kunskaper då dokumentation sker i vårt dokumentationssystem Sibel.

Du har en god ledarskapsförmåga och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Taha Baroudi, verksamhetschef, 018-727 66 62
Sjukgymnasterna på enheten, 018-727 66 84

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Legitimerad fysioterapeut till Svartbäcksgården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb