halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legitimerad Fysioterapeut till Hälsocentralen, Ånge

Ort
Utgår

2022-05-17

Ansök nu

Legitimerad Fysioterapeut till Hälsocentralen, Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Är du legitimerad fysioterapeut? Välkommen till Ånge -orten mitt i Sverige! Här finner du en fantastisk natur med fritidsaktiviteter inpå knuten samtidigt som du når stadsmiljö till Sundsvall och Östersund med en timmes tågresa.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Nu söker vi en legitimerad fysioterapeut till Hälsocentralen i Ånge för tillsvidareanställning, Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Ånge Hälsocentral är en mindre hälsocentral 10 mil från Sundsvalls sjukhus med cirka 20 anställda. Hos oss arbetar fysioterapeut, familjeläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett laboratorium, BVC samt att vi även arbetar mot externa aktörer. Hälsocentralen är belägen i fina lokaler, har ett välutrustat gym och en bassäng. Vi erbjuder friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag och tillämpar flexibel arbetstid.

Som fysioterapeut hos oss och som primärinstans bedömer, utreder och behandlar du patienter främst med besvär från rörelseapparaten. Du arbetar teambaserat i rehabiliteringsprocessen. En viktig del av arbetet är förebyggande folkhälsoarbete samt att du deltar i verksamhetens utveckling framåt, här finns stor möjlighet att vara med att påverka. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med patientfokus. Hos oss möts du av ett öppet arbetsklimat där vi trivs ihop och månar om varandra och våra listade patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet inom Primärvård liksom kunskap i vår datajournal System Cross. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du har en personlig mognad, du är trygg och stabil och har ett gott bemötande. Din helhetssyn är viktig för oss, du förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du främjar god teamsamverkan, du är lyhörd och kommunikativ.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna redan idag.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-17

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Rönningås

Tf. hälsocentralschef

Telefon: +4669015676

E-post: camilla.ronningas@rvn.se

 

Sofia Nyberg

SACO

Telefon: +4660145600

E-post: sofia.nyberg@rvn.se

Dela detta jobb

Legitimerad Fysioterapeut till Hälsocentralen, Ånge

Region Västernorrland