halsojobb.se

Äldreförvaltningen

Du har redan valt ett meningsfullt yrke!
Vill du jobba hos en arbetsgivare som håller hög etisk standard, sätter vårdtagaren i centrum och erbjuder möjlighet för dig att utvecklas i din profession?

Utöver en trygg anställning och konkurrensmässig grundlön får du som fysioterapeut hos oss möjlighet att göra skillnad genom att med brukaren i centrum bidra med din kompetens, kunnande och engagemang! Ditt arbete hos oss kommer att vara varierat, självständigt och ansvarsfullt och du ingår i team med annan legitimerad personal. Vi gör jobbet tillsammans, handleder varandra och delar kunskap och erfarenheter utifrån våra unika kompetenser.

Vi försöker skräddarsy jobbet för dig genom att matcha dina intressen med verksamheternas behov. Så långt det är möjligt vill vi erbjuda dig ett jobb som passar dig och dina förutsättningar idag – och även på lång sikt.

Just nu har vi vakanser inom flera av våra verksamheter och kan därför erbjuda en stor variation i både arbetsuppgifter och på arbetsplatser! Läs mer om våra verksamheter här (https://vardochomsorg.uppsala.se/karriar/start/verksamheter/)och våra boenden här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/).
Ansök redan idag då vi intervjuar och anställer löpande!

Uppskattar du att åka hem till patienten eller trivs du bäst på avdelningen? Är det viktigt för dig att jobba i natursköna omgivningar eller i stan?
Idag behöver vi fysioterapeuter inom hemsjukvård, korttids- och växelvård samt till olika vård- och omsorgsboenden. Våra vårdtagare är personer från 17 år och äldre som behöver din kunskap och dina insatser!

Kommunens egna boenden ska vara en inspirationskälla för varandra och även för andra utförare. Det innebär att vi tagit initiativ till nya intressanta koncept som väckt uppmärksamhet i hela landet, till exempel vårdhundsteam och cykling för äldre där våra medarbetare är viktiga för idéer och vidareutveckling. Vi testar och samarbetar med andra professioner kring ny teknik, bemötande, kost och psykisk hälsa. Hos oss kan du bli del i olika satsningar och själv utvecklas vidare.

Ditt uppdrag
Som fysioterapeut hos oss i Uppsala kommun kommer du att arbeta i nära kontakt med våra brukare, undersköterskor, sjuksköterska och arbetsterapeuter.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara
• utföra funktions-, aktivitets- och förflyttningsbedömningar och utifrån den enskildes behov utföra och utvärdera insatser
• utforma träningsprogram och förskriva hjälpmedel
• handledning av omvårdnadspersonal i rehabiliterande arbetssätt och förflyttningsteknik
• i förekommande fall ordinera fysioterapeutisk behandling till omvårdnadspersonal
• delta i teamsamverkan kring vårdtagare beträffande riskbedömningar och avvikelsehantering

Vår ambition är att du tillsammans med oss aktivt deltar i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi behöver både erfarna och nyexaminerade. Inom exempelvis hemsjukvård är körkort en förutsättning. Inom andra verksamheter kan specifik erfarenhet vara ett krav. Gemensamt för alla tjänsterna är att du måste ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift och god datavana då all dokumentation och journalföring sker digitalt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre och åldrandets sjukdomar.

Du har samma vilja och mål som oss; en patientsäker och individfokuserad vård där vi ser till vårdtagarens hela livssituation och -historik!

Vi erbjuder en arbetsplats med en bra arbetsmiljö och ett vänligt arbetsklimat. Vi bemöter varandra och våra vårdtagare med samma empati och respekt som vi själva önskar bli bemötta med. Hos oss får du en strukturerad introduktion och stöd av erfarna kollegor. Arbetstiderna är förlagda helgfria vardagar på dagtid.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du måste vara en flexibel och kommunikativ person som tycker om att samarbeta och har förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Din omgivning upplever att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och har lätt att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsterna eller verksamheterna, kontakta samordnare, Frida Lernskog Pihl, 018-7278202. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HRspecialisterna Britt Pedersen, 018-7276712 eller Sandra Sjöblom, 018-7276703.

Facklig företrädare: Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Legitimerad fysioterapeut/ sjukgymnast

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-12

Ansök nu

Dela detta jobb